The Meta Undian - Skippin At The Mississippi Dew

Bättre att läsa något roligt

Jag har lite funderingar på att gå på en vuxenutbildning. Det finns något som kallas för komvux och det finns i nästan varje stad. Där kan man läsa lite olika kurser på plats men även på distans. Man kan även gå en hel utbildning som exempel kan man bli florist eller pedagog till förskolor. Man kan även utbilda sig i handel och skaffa sig ett jobb i en affär efter man är färdig med skolan. Jag vet inte riktigt vad jag vill än. Jag vill fortsätta att söka jobb men jag vill även lära mig något nytt. Det är lite långtråkigt att vara arbetslös så jag tor att det är bättre att hitta på något istället. Så därför har jag tänkt mycket på att gå en lite kortare kurs eller bara läsa upp något ämne som jag hade svårt för i skolan. Det kan ju vara ganska smart att läsa en yrkesutbildning och få ett yrke som kan ge en ett jobb senare. Men jag har inte riktigt kommit fram till vad jag vill läsa till. Florist låter som ett ganska trevligt jobb. Men jag vet att ganska många är utbildade florister där jag bor vilket gör det svårare att skaffa ett jobb. Men det verkar ju väldigt kul. Ibland får man offra sig lite. Jag tycker det är bättre att läsa något som är kul för att det blir lättare att komma och gå till skolan och det blir lite roligare att lära sig. Men då har man kanske problemet att man har svårt att hitta jobb. Men man kan ju alltid flytta till en annan stad där de faktiskt behöver florister. Jag tror jag ska satsa på något som jag faktiskt brinner för än att bara gå en utbildning som kan ge mig ett jobb som jag kanske inte ens tycker om.