The Meta Undian - Skippin At The Mississippi Dew

Renovering för en närmare


Helgen spännande äventyr blir att åka och hämta en marmorskiva i stockholm. Så kul ska vi ha det. Nä men vi tänkte att vi skulle passa på att gå ett varv i gamla stan och även ta en liten fika innan vi kör hem med vår nya fina skiva i marmor. Vi håller ju fortfarande på att renovera vårat kök. Vi blev lite försenade, som man ofta kan bli när man renoverar. Det är alltid något som dyker upp helt plötsligt och oväntat. Man kan planera och planera hur mycket som helst, men man vet ju aldrig vad som faktiskt kan finnas bakom väggarna eller under det gamla golvet. Vi har inte blivit överdrivet sena med renoveringen. Jag tycker att vi har varit duktig och renoverat ikapp förseningen ganska duktigt ändå. Jag hoppas på att vi kan fortsätta i denna takten så att vi kan bli färdiga till hösten med hela huset. Köket har hittills varit det jobbigaste att göra. Men det var också det som såg värst ut när vi köpte huset, så vi visste att det inte skulle bli världens lättaste projekt. Men tack och lov att de som bodde där innan oss hade gjort i ordning badrummet. Hade jag behövt göra ett sådant stort projekt till hade jag nog bara velat gå och lägga mig. Men nu när skivan i marmor läggs på i köket så är vi nästan färdiga. Det känns verkligen väldigt skönt. Sedan är det bara sådant smått som går snabbt och enkelt att fixa, till exempel lister i taket och sådant liknande. Man lär sig verkligen otroligt mycket när man renoverar ett hem och man kommer närmare varandra (trots att det kanske inte känns som det när man är mitt uppe i det och man känner sig både trött och sliten).