The Meta Undian - Skippin At The Mississippi Dew

Ibland så behövs det

Det är härligt att tekniken går framåt hela tiden så att det hela tiden blir lättare att göra sitt jobb på ett bra sätt. Som till exempel att kunna spela in samtal, det är något som är väldigt praktiskt ibland och som man behöver göra för något typ av jobb. Så det är bra att det går att göra och att det är enkelt att få till.
Ja det är många saker som är bra när det kommer till tekniken och visst är ma tacksam att den finns och att man kan dra nytta av den.

Bra att använda sig av den

Ja visst är det bra att kunna använda sig av den och göra det bästa av det. Skolor till exempel så är det många som använder sig av plattor till eleverna för att göra sina arbeten och så och det är ju väldigt praktiskt. Så det är ett sätt varpå man kan dra nytta av tekniken som går framåt hela tiden.
Så är det även på dom flesta jobb då man kan underlätta många saker om man tar till sig av tekniken och det är något som dom flesta företag gör och det är ju väldigt praktiskt och smart att dom gör det.

Jag tycker om tekniken när den fungerar som det ska men jag har inget tålamod för när det inte fungerar och det är ju lite segt då det många gånger är så att det inte blir precis så som jag vill. Men som tur är så har jag en man som är väldigt duktigt på det när jag är hemma och när jag är på jobbet så har jag våran helpdesk att ringa så det brukar ju lösa sig ganska så bra ändå. Men visst behöver jag jobba på mitt tålamod lite mer det är något som är säkert och så är det med det.