The Meta Undian - Skippin At The Mississippi Dew

Gå ut ett gäng och ät lite gott

Ja det är kanske dags att gå ut och äta lite extra god mat med lite familj och vänner , det är ju trevligt och något som man mår bra av att göra. Det är ju kul att man kan hitta på nya saker som man kan göra och nya smaker som man vill prova på. Och det kan man ju lättast göra om man går ut och äter och får prova på lite nya smaker och lite nya goda rätter. Ja det finns så mycket som man kan äta och må bra av att göra. Det är ju toppen när det kommer en ny restaurang som man kan prova på och som gör att man känner att det finns nya och roliga saker som man kan pröva på och äta.

Kul med något nytt

Ja det är kul med något nytt som man kan prova på och som man gärna vill äta och som man inte har provat förr. Det kan vara saker som man har ätit förr men i en ny tappning, som italienskt mat det har man ju ätit men alla gör det lite olika och det finns saker som man inte har smakat förut. Det är ju kul när man kan prova något nytt som man inte har ätit förut. Det ska finnas en bra italiensk restaurang i stockholm city som man borde prova på att gå till om man vill ha lite god italienskt mat.
Det är ju toppen när man kan gå ut och äta det så att man slipper att laga till det själv, det underlättar en hel del och gör att det blir lite lättre och bättre. Ja det finns mycket som är kul och mycket som är gott att prova på och som är kul att äta. Det ska vara kul att äta maten och så.